درمان کاهش میل جنسی زنان

یکی از شایع ترین مشکلات زوجین را می توان به کاهش میل جنسی طرفین دانست. در این مطلب از علیرضا نیکنام  به برسی دلایل کاهش میل جنسی ، روش های درمان کاهش میل جنسی و… می پردازیم با ما همراه باشید.

میل جنسی

اگر اغلب افکار یا میل جنسی را نداشته باشید، ممکن است به اختلال میل جنسی کم ‌فعال مبتلا شوید . این  فقدان احساسات نه تنها  باعث ناراحتی شخصی می‌شود بلکه زندگی زناشویی فکر و سپس منجر به سرد شدن رابطه می شود. اگر شما از کاهش میل جنسی خود و همسرانتان رنج می برید پزشک می‌تواند دلایلی را که میل جنسی در شما کاهش یافته است را بیابد و شما را درمان کند.

پزشکان چگونه می توانند کاهش میل جنسی در زنان را درمان کنند؟

پزشکان برای درمان زنانی که از کاهش میل جنسی خود رنج می برند با روش های زیر معاینه و سپس معالجه می کنند:

  • در ابتدا پزشک معاینه لگن را انجام می دهد. در طول معاینه لگن، پزشک نشانه‌هایی از تغییرات فیزیکی را که منجر به کاهش میل جنسی می‌شوند را مانند نازک شدن بافت‌های تناسلی، خشکی واژن یا لکه‌های محرک درد بررسی کند و دلایل کاهش میل جنسی شخص را بیایند.
  • سپس ممکن است پزشک آزمایش خون را برای بررسی سطوح هورمونی و بررسی مشکلات تیروئید، دیابت، کلسترول بالا و اختلالات کبدی تجویز کند و سپس با برسی نتایج آزمایش ها به دلایل کاهش میل جنسی شخص بپردازند.
  • پزشک اگر در آزمایش ها و معاینه های خود مشکلی پیدا نکرد شما را به یک مشاور متخصص یا یک درمانگر جنسی معرفی خواهد کرد تا بتواند عوامل عاطفی و رابطه ای را که می تواند باعث کاهش میل جنسی شما می شود را ارزیابی کند.

پزشکان چگونه می توانند کاهش میل جنسی در زنان را درمان کنند؟

درمان توسط مشاوره جنسی چگونه صورت می گیرد؟

صحبت با یک روانشناس جنسی یا مشاور ماهر در رسیدگی به نگرانی های جنسی می تواند به کاهش میل جنسی  شما کمک کند. درمان اغلب شامل با روش های زیر انجام می گیرند:

  • آموزش در مورد پاسخ جنسی و تکنیک ها
  • توصیه هایی برای خواندن مطالب
  • تمرینات زوجین

چند نمونه ارائه شده در لیست بالا از موثر ترین روش های درمان زوجین توسط مشاوران هستند که به شما در شروع مجدد یک زندگی زناشویی لذت بخش کمک می کنند.

دلایل کاهش میل جنسی در زنان

یکی بارز ترین دلایل کاهش میلی در زنان می توان به خشکی یا کوچک شدن واژن، اشاره کرد که این سندرم پس از  یائسگی ممکن است رخ دهد ومیل جنسی شما و یا همسرتان را کاهش دهد.

مصرف برخی دارو ها نیز از دلایل کاهش میل جنسی در زنان هستند.

طبق تحقیقات انجام شده بیشتر زنانی که میل جنسی آن ها کاهش یافته مسبب این مشکل را همسرشان می دانند و دلیل آن را بی توجهی همسر، کم بودن تعداد دفعات آمیزش، خیانت همسر و… دانسته اند.

یک نکته بسیار مهم وجود دارد که هر دو طرفیت در قبال احساسات یکدیگر مسئول هستند و بایستی در رفتار خود بسیار دقت کنند تا سبب سردی یک رابطه پر از شور وشوق نشوند.

دلایل کاهش میل جنسی در زنان

روش های درمان کاهش میل جنسی در زنان

یکی از بارز ترین روش های درمان هورمون درمانی است که به صورت زیر انجام می گیرد:

استروژن به اشکال مختلف از جمله قرص، چسب، اسپری و ژل موجود است. دوزهای کمتری از استروژن در کرم های واژینال و شیاف یا حلقه آهسته وجود دارند که پزشک معالج شما روش های مصرف را به شما آموزش می دهند . استروژن عملکرد جنسی مرتبط با اختلال میل جنسی کم‌فعال را ممکن است بهبود دهد.

یک نکته بسیار جالب توجه وجود دارد و آن این است که برخی از داروهای هورمونی که هدفشان از بین بردن علائم یائسگی است، می‌تواند افزایش میل جنسی شما کمک کند.

هورمون مردانه تستوسترون نقش مهمی در افزایش میل جنسی زنان نقش دارند.همان طور که می دانید تستوسترون در زنان به مقدار بسیار کمتری وجود دارد. تستوسترون توسط FDA برای اختلال عملکرد جنسی در زنان تایید نشده است، اما گاهی اوقات برای کمک به افزایش میل جنسی، تستوسترون تجویز می شود. استفاده از تستوسترون در زنان بحث برانگیز است. مصرف آن می تواند باعث آکنه، موهای زائد بدن و تغییرات خلق و خو یا شخصیت شود. پس این درمان زیاد توصیه نمی شود.

منبع: https://alirezaniknam.com/treatment-of-decreased-libido-in-women/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد